Saimaan Noutajat ry

Yhdistyksemme perustettiin Mikkelissä vuonna 2016 ja sen nimi oli Middle River’s Kennelkerho ry. ja vuonna 2020 nimi muutettiin Saimaan Noutajiksi. Yhdistyksen toimialueena on Suur-Savon kennelpiirin alue, mutta pyrimme järjestämään eri tapahtumia myös muualla Suomessa.

Yhdistyksen tarkoituksena on herättää ja ylläpitää koiraharrastusta sekä edistää ja tukea koiraharrastustoimintaa Suomessa. Tarkoituksena on järjestää koiraharrastajille erilaisia koulutuksia ja kokeita.

Toimimme yhdessä muiden harrastajien kanssa ja ylläpidämme yhteyksiä muihin koirayhdistyksiin.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen, ja haluaa osallistua sekä toimia kanssamme järjestämissämme tapahtumissa.

Koiranomistajat ja toiminnastamme kiinnostuneet voivat liittyä jäseniksi.

Yhdistyksen johtokunta

Yhdistyksen toimintaa koordinoi hallitus, jonka alaisuudessa toimii kaksi toimikuntaa: MEJÄ-, NOME-toimikunnat. Hallitukseen kuuluu yhdistyksen puheenjohtajan lisäksi viisi jäsentä. Monet heistä toimivat aktiivisesti myös toimikunnissa.

Tiedotus

Yhdistyksen kotisivuilla ja Facebook-sivuilla jaetaan tietoa yhdistyksen tulevasta toiminnasta, menneistä tapahtumista ja julkaistaan tuloksia ym.

Kokoukset

Saimaan Noutajat kutsuu vuosittain koolle yhden varsinaisen kokouksen, jonne kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Kokous pidetään yleensä maaliskuun aikana. Vuosikokouksessa valitaan yhdistyksen sekä toimikuntien puheenjohtajat sekä johtokunnan jäsenet. Vuosikokouksessa käsitellään myös asiat, jotka yhdistyksen säännöissä on merkitty siellä käsiteltäviksi. Myös jäsenten tekemät esitykset käsitellään kokouksessa, mikäli ne on jätetty johtokunnalle kirjallisesti yhtä kuukautta ennen varsinaista kokousta. Kokouskutsut varsinaisiin kokouksiin julkaistaan yhdistyksen internet- ja Facebook-sivuilla.

Anna meille palautetta ja kehitysehdotuksia ja lähetä viestiä puheenjohtajalle.

Toivomme yhdistyksen jäsenten ottavan yhteyttä hallituksen jäseniin ja toimikuntalaisiin kaikenlaisissa noutajiin liittyvissä asioissa. Otamme mielellämme vastaan ideoita ja ehdotuksia toimintamme parantamiseksi. Tarvitsemme jatkuvasti myös uusia vapaaehtoisia "työmyyriä" toimikuntiin, kokeisiin ja muihin tapahtumiin. Teemme kaikki tätä työtä yhdistyksemme hyväksi omalla vapaa-ajallamme vapaaehtoistyönä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Saimaan Noutajien toimintaan!Lisätietoa toiminnasta antaa:

Teemu Lahikainen

044- 033 6201


Tiina Marttinen

Jäsensihteeri

jasensihteeri.mrskk(at)gmail.com